XIII Jornada Multidisciplinària: Salut Digital

Des de la Societat Catalana de Pediatria et presentem la XIII Jornada Multidisciplinària de la SCP. Aquest any abordarem el tema de la Salut Digital en Pediatria amb una mirada multiprofessional. 

Com a societat científica que vetlla per la salut de la població pediàtrica i les seves famílies creiem que el món digital també és un condicionant important en el desenvolupament de la salut de tots els infants. El contacte amb el món digital es produeix ben aviat tant en l’entorn de la família com en el de l’escola o en el temps de lleure. Aquesta descoberta del món digital no sempre es produeix de manera acompanyada, tant pels usuaris i usuàries com per les seves famílies.

Amb la intenció d’aprofundir en el debat sobre els beneficis i els riscos dels entorns digitals en aquest període de la vida hem organitzat la Jornada per oferir l’evidència científica en el moment actual i escoltar la veu dels i de les professionals que treballen en diferents àmbits.  

Ens agradarà comptar amb la teva presència a la Jornada.