Barcelona commemora els 50 anys del Pla de vacunació infantil a la ciutat

La nostra companya Gisela Mimbrero, vicepresidenta d’ACIP, ha participat en aquest acte celebrat a l’Ajuntament de Barcelona commemorant els 50 anys del Pla de vacunació infantil.

L’Ajuntament de Barcelona ha celebrat aquesta tarda un acte en commemoració del 50 aniversari del Pla de vacunació continuada de la població infantil de Barcelona. Presidit per la regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, Marta Villanueva, ha comptat amb la participació de la presidenta de la Societat Catalana de Pediatria, Anna Gatell Carbó, l’expresident de la Societat Catalana de Pediatria i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, Ferran Moraga-Llop, i la vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria Pediàtrica, Gisela Mimbrero.